Calamity of Snakes (Hong Kong-82)

Uusi upea pilvenpiirtäjä joudutaan rakentamaan käärmekuopan päälle. Elokuvan useat käärmeidenrääkkäys ja tappokohtaukset ovat paskamaisen aitoja. Ihminen on käärme! Ihminen on sika! Ihminen on eläin! Mutta eläin ei ole koskaan läheskään yhtä paskamainen kuin ihminen. Eläin ei ole ihminen!* Onneksi…

Sitten tietenkin käärmeet ovat everywhere! Varsinkin pilvenpiirtäjässä. Ja niitä on paljon! Paljon!! Ne ovat luikertelevana mattona lattioilla, niitä heitellään läjissä näyttelijöiden päälle, näyttelijät heittävät niitä toistensa päälle. Niissä  uidaan. Käärmeet pujahtavat peteihin ja petipuuhiin, pelipöytiin ja tanssilattialle. Pöydät, portaat ja huoneet vilisevät. Ei kovin ihmisgoreista,  mutta käärmegoreista (siis aidon oloisesti käärmeisiin kohdistuvaa),  mikä on paskamaista.

Ei tätä oikeastaan voi ollenkaan suositella näiden käärmeidenkidutusten, käärmeidenkuorintojen ja tappojen takia. Ainoastaan `eläin-kungfunaalinen` kohtaus jossa Käärmenestari (ihminen) kungfuilee Jättikäärmeen (ei aito) kanssa on cinematograafista luovuutta. (Tai tässä tapauksessa cineMATOgraafista.)

*(Eläimet ihmisinä taitavat suuremmassa määrin olla vain lasten kuvakirjoissa, saduissa ja animaatioissa.)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s